Våre tjenester

I Torsnes har vi to ulike avdelinger i vårt verksted. Vi har en stålavdeling og en mekanisk avdeling. Begge avdelingene produserer produkter som har ulike bruksområder.

Stålavdeling

I stålavdelingen produserer vi både store og små stål konstruksjoner, hvor de mest populære produktene våre er trappe og rekkverk konstruksjoner. I tillegg leverer vi også inngangspartier, mesanin, glass rekkverk og ulike type plattformer.

Mekanisk

I vår mekaniske avdeling jobber vi med reparasjoner og vedlikehold, i hovedsak med entreprenører og industribedrifter. Vi reparerer pumper, vaiere, transport og produksjons-utstyr osv. Alt utifra hvilket behov kunden har. Det er viktig for oss å være fleksible, slik at vi kan tilpasse våre tjenester til ditt behov.

Montering

Vi installerer også alle typer konstruksjoner etter ønske. Monteringen utføres av dyktige fagfolk med lang erfaring innenfor feltet. Dermed kan du være trygg på at vi utfører jobben skikkelig.

Ved å arbeide i forskjellige miljø har våre medarbeidere opparbeidet verdifull erfaring. Det er viktig for oss å videreføre våre erfaringer fra tidligere prosjekter, slik at vi kan ivareta sikkerheten i arbeidshverdagen og levere et godt sluttprodukt til våre kunder. Våre tjenester oppfyller alltid de forskjellige sikkerhets -og kvalitetsbetingelsene som kreves.

Der er et mangfold av ulike kunder som ønsker våre tjenester. Det kan være alt i fra et borettslag som må fikse et rekkverk, til en entreprenør som skal igang med et nybygg-projekt.

Interessert i våre tjenester?

Er du interessert i våre tjenester? Kontakt oss i dag for en befaring på ditt prosjekt.