Stålavdeling

I stålavdelingen produserer vi både store og små stål konstruksjoner, hvor de mest populære produktene våre er trappe og rekkverk konstruksjoner

I stålavdelingen produserer vi både store og små stål konstruksjoner, hvor de mest populære produktene våre er trappe og rekkverk konstruksjoner. I tillegg leverer vi også inngangspartier, mesanin, glass rekkverk og ulike type plattformer.

Ved å arbeide i forskjellige miljø har våre medarbeidere opparbeidet verdifull erfaring.Det er viktig for oss å videreføre våre erfaringer fra tidligere prosjekter, slik at vi kan ivareta sikkerheten i arbeidshverdagen og levere et godt sluttprodukt til våre kunder. Våre tjenester oppfyller alltid de forskjellige sikkerhets -og kvalitetbetingelsene som kreves.

Torsnes industriservice har utstyret som sørger for et godt resultat. Vi etterstreber å ta i bruk den nyeste teknologien for å oppnå optimale resultater for våre kunder. Kundetilfredshet kommer alltid først hos oss. Vårt mål er å ha 100% fornøyde kunder. Dette oppnår vi ved å legge stor vekt på at sluttproduktet skal ha en høy grad av funksjonalitet, servicevennlighet og driftssikkerhet.

Er du interessert i våre tjenester? Kontakt oss i dag for en befaring på ditt prosjekt.